#1 СЕЗОНИ / SEASONS
#2 МЛАДОСТ / YOUTH
#3 ТРАГА / TRACE
#4 СПАСИТЕЛ / SAVIOUR
#5 СЕНКА / SHADOW
#6 ИЗВОРИ / SOURCES
#7 БЕЗГРАНИЧНИ / LIMITLESS
#8 КОРЕНИ / ROOTS featuring Alia Fay
#9 КОРЕНИ / ROOTS featuring Saso Klenkoski
#10 ИСЧЕК / AWAITING featuring Alia Fay
#11 НЕИЗБЕЖНО / INEVITABLE featuring Alia Fay
#12 СУДБИНА / FATE

СУДБИНА

Денот на одлука доаѓа
Опитот на проклетство предупредува
Желбите растат разгорени
бестрашното срце поигрува

Таа се одалечува, преубава,
неочекувана тежина никне
осаменоста притиска од далечина
вредностите обезличени потонуваат

Мајката плаче низ насмевка
неизвесноста чука во подсвеста
Патот долг, непредвидлив,
надежта се множи незапирлива

Судбината немилосрдно притиска,
данокот на вечноста надоаѓа,
Сржта одвнатре зоврива и
отпорот тивко замира.