Излезе новиот албум „Најдоброто од музиката на Ковачески“
Климе Ковачески: Како и секој музичар, се приврзувам за секоја песна на уникатен начин

Listen to Kovaceski Music’s “Sorrow” From the Baroque “Forces” Album

In the latest musical endeavor to capture the zeitgeist, Kovaceski Music announces the unveiling of an album that stands as a beacon of international collaboration, titled “FORCES.”


Деветти албум на „Kовачески мјузик“ за помалку од две години
„Ковачески мјузик“ е меѓународен музички проект започнат од Климе Ковачески, кој го прикажува вродениот необработен талент на уметниците преку впечатливи уникатни соработки и партнерства

Listen to Klime Kovaceski’s “Illumations” Featuring Svetlana Jovanovska

Kovaceski Music unveils the triumphant arrival of the entity’s eighth symphony of sounds, the daringly named ‘DUALITIES.’ This latest masterstroke unfurls a world stage, drawing in gifted musicians from the farthest corners of the globe and plucking at the strings of universal harmony.


„Ковачески мјузик“ го објави осмиот албум со вокалистката Светлана Јовановска
„Ковачески мјузик“ официјално го објави осмиот албум „Dualities“. Овој нов албум содржи таленти на музичари од целиот свет, вклучувајќи ја и реномираната македонска вокалистка Светлана Јовановска.

Listen to the Ethereal World of Klime Kovaceski’s “Collective” Featuring Marianthi and More!

Celebrating the connection of spirit and heritage, Miami-based musician Klime Kovaceski announces a gorgeous, expansive new album featuring artists from around the globe, entitled Collective.


Kovaceski Music and Alia Fay Unite for Mesmerizing Melody “Seasons” on New “Bridges” Album

Kovaceski Music is an international music project started by Klime Kovaceski that showcases artists’ innate, raw talent, while striking unique collaborations and partnerships. Seasons, a glorious sonic tapestry from Bridges, features the superhuman voice and flute of artist Alia Fay.


Kovaceski Music Releases ‘OFFERING’, Sixth Album in Ten Months

New album is dedicated to people and themes important to Klime Kovaceski

Kovaceski Music has announced the official debut of ‘OFFERING’, which is the sixth album released by the project in the past ten months.


Kovaceski Music Unveils ‘HORIZON’, an Album Celebrating Individuality and Freedom of Spirit

Guest artist Anastasia featured on one of the album’s featured singles. “Horizon”.

Klime Kovaceski, artist and creator of Kovaceski Music, has officially unveiled his latest album, ‘HORIZON’. This riveting new album features folk music with a blend of contemporary vocals and a suspenseful sound that captures the heart, mind, and soul.


Kovaceski Music Releases ‘FORCES’ Album Feat. Vlatko Georgiev on “Sorrow”

Renowned artists from around the world collaborated on the newly released album.

Kovaceski Music has announced the official release of a brand new album called ‘FORCES’. This captivating collaboration features a handful of singles crafted by international artists. One of these renowned artists, Vlatko Georgiev, was featured on the single “Sorrow”.


‘COLLECTIVE’ Album from Kovaceski Music Released, Featuring Marianthi from the Instant Boner Band

‘Collective’ presents 11 chilling singles showcasing the raw talents of international artists.

Kovaceski Music has announced the release of the ‘Collective’ album, which features 11 jaw-dropping tracks brimming with the beautiful raw talents of international artists including Marianthi from the band Instant Boner.


Kovaceski Music and Alia Fay Join Forces to Debut the Mesmerizing Melody “Seasons” on New ‘Bridges’ Album

Fay offers the incredible flute and vocals performance for this beautiful new single.

Kovaceski Music has announced the debut of a brand new highly anticipated album, ‘Bridges’. This exciting project is still underway and features singers and artists from around the world such as Goran Tanevski, Saso Klenkoski, Zoran Tortevski, and Risto Solunchev who embrace cultural, native sounds.


Kovaceski Music’s Album “WOUNDS” Beautifully Celebrates the Connection of Spirit and Heritage

Kovaceski Music has announced the official launch of a brand new album entitled simply ‘WOUNDS’.

The all-new album from musician and entrepreneur Klime Kovaceski weaves together spirit and heritage with a masterful lineup of ten tracks including “Emptiness”, “Wounds”, “Sources”, “Trace”, “Sunrise”, and “Shadow”.


Listen to the Baroque Chamber Goth of Klime Kovaceski’s Macedonian Language Album “Wounds”

“My music is a mosaic of musical ideas created in collaboration with several special guests,” says Kovaceski, whose own music is rooted in Macedonian culture and language, which gives authentic style and passionate musicality. “The musicians enjoyed the freedom to create without any specific instructions or limitations,” said Kovaceski


Најбитната причина да се направи песна е таа да биде посветена на својот народ

„Трага“ е нешто што ќе остави знак, присуство во времето и просторот, нешто што покрај минливоста на сѐ и сешто, ќе сведочи за нас, за нашите креативни можности. Уметноста е во суштина оставање трага, вели Климе Ковачевски, своевремено член на бендот „Анастасија“, сега основач на „Трага“


Со Климе Ковачески за реиздавањето на „Премин“, за „Анастасија“, за кулинарската магија

Тој вели дека почнал да прави нов дизајн на својата стара веб-страница од 2005-та и решил да додаде страна наречена „Моја гитара“. Се двоумел до која година наназад да се врати.

– Со оглед на тоа дека сум сопственик на padotnavizantija.com, решив да се вратам само до 1989-та. И бев вчудоневиден кога сфатив дека и моите најблиски пријатели заборавиле на оние три месеци во летото таа 1989-та, кога скоро секојдневно во една исклучителна низа од музички сесии ги снимивме првите верзии на песните што подоцна станаа најпрепознатливиот звучен продукт на групата „Анастасија“. Покрај креативниот удел, мојата инвестиција во звучна опрема што ја донесов изнесуваше околу 30.000 долари во тоа време. Кога пред неколку месеци му го кажав овој податок на мојот пријател Славе Келешовски, неговата реакција беше: „Во тоа време толку чинеше еден мал апартман, и тоа убав“ – вели Ковачески.